Dispositivos e acessórios
Greek Fava dip
Preparação 5min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
red onion cut into halves, plus extra sliced to serve80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
water700 g
-
dried yellow split peas rinsed and drained250 g
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salted capers to garnish
-
pita bread to serve
-
olives to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
243.9 mg
Proteína
7.6 g
Energia
709.9 kJ /
169.7 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Béchamel Sauce
Nenhuma avaliação
Pears in orange syrup
45min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Pistachio Butter
15min
Sufganiyot
2h 30min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Apricot Jam
40min
Caramel Sauce
Nenhuma avaliação