Dispositivos e acessórios
Greek Fava dip
Preparação 5min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
red onion cut into halves, plus extra sliced to serve80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
water700 g
-
dried yellow split peas rinsed and drained250 g
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salted capers to garnish
-
pita bread to serve
-
olives to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
243.9 mg
Proteína
7.6 g
Energia
709.9 kJ /
169.7 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom pâté
1h 15min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Pears on Orange Syrup
Nenhuma avaliação
Cooking Long Pasta
Nenhuma avaliação
Moules Marinière (mussels)
35min
Vegan Bolognese
50min
Corn tortillas
1h 50min
Swiss Rösti
9h
Porcini mushroom risotto
35min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min