Dispositivos e acessórios
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 5h 40min
6 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
914.2 mg
Proteína
22.8 g
Energia
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
80.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Foodtrends 2023
17 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Groentepannenkoekjes
20min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nenhuma avaliação
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Dropijs
8h 30min
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Frisse koolsalade
15min