Dispositivos e acessórios
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 5h 40min
6 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
914.2 mg
Proteína
22.8 g
Energia
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
80.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Foodtrends 2023
17 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Drie kaas pides
1h 40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min