Versões compatíveis
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g long grain rice or jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 150 g chicken breast, sliced into strips
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground white pepper
- 1500 g water
- 5 tsp sesame oil
- 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
- 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- 2 tbsp fried shallots, to garnish
- red chilli oil, to drizzle (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Hidratos de carbono
- 39.1 g
- Gordura
- 18.9 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 896.8 mg
Receitas alternativas
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Braised Rice Wine Fish
20min
Cassava Cake
1h 20 min
Fragrant whole barbecued fish
2u. 50min
All-in-one chicken congee
35 min
Cantonese Steamed Fish
40 min