Versões compatíveis
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g long grain rice or jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 150 g chicken breast, sliced into strips
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground white pepper
- 1500 g water
- 5 tsp sesame oil
- 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
- 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- 2 tbsp fried shallots, to garnish
- red chilli oil, to drizzle (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Hidratos de carbono
- 39.1 g
- Gordura
- 18.9 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 896.8 mg
Receitas alternativas
Lamb tikka with spicy eggplant
Nenhuma avaliação
Spiced meatball soup (Bakso)
Nenhuma avaliação
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Braised Rice Wine Fish
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min
All-in-one chicken congee
35min