Dispositivos e acessórios
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
long grain rice or jasmine rice180 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast sliced into strips150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water1500 g
-
sesame oil5 tsp
-
Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)2
-
fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large8 - 12
-
spring onion/green onion sliced, to garnish1
-
fried shallots to garnish2 tbsp
-
red chilli oil to drizzle (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
896.8 mg
Proteína
17.5 g
Energia
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Gordura
18.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
39.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken Congee
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
KL Hokkien Noodles
35min
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Singapore Chilli Crab
50min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Chicken adobo
30min
Bicol Express
45min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Pork Adobo
55min
Fast and Super Easy Noodles
15min
All-in-one chicken congee
35min