Versões compatíveis
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 58.5 g
- Gordura saturada
- 17.1 g
- Fibra
- 13.5 g
- Sódio
- 1518.3 mg
Receitas alternativas
Mushroom and kale risotto
55 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1 Std. 40 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Slow cooked veal stew
2 Std. 10 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Celery salt
20 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min
No fail mash potato
20 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min