Versões compatíveis
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g Beurre Bosc pears, or similar, halved, cored and destalked
- 150 g baby cos lettuce, chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g cheese, Danish blue, crumbled
- 50 g hazelnuts, roasted and chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1461.5 kJ / 349.3 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 27.5 g
- Gordura
- 22 g
- Gordura saturada
- 7.6 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sódio
- 499.5 mg
Receitas alternativas
Cranberry and rosemary chutney
40min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Festive lobster pâté
4h 45min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Smoked salmon mousse
5min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min