Dispositivos e acessórios
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
419 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
17.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Boiled Eggs
20min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Boiled pasta
20min
Shredded Lettuce
10min
Tropical mocktail
10min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Pesto Pasta Salad
30min
Chinese-style chicken
25min
Homemade toasted muesli
30min
Fruity dream
10min
High protein peanut banana shake
5min