Versões compatíveis
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
ou streaky bacon, cured and smoked - plain flour, for dusting
- 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
ou white sparkling wine - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Proteína
- 34.2 g
- Hidratos de carbono
- 36.1 g
- Gordura
- 42.3 g
- Gordura saturada
- 16.9 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 1523 mg
Receitas alternativas
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Brioche Berry Pudding
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Family Chicken Galette
1 Std. 55 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min