Dispositivos e acessórios
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Preparação 15min
Total 1h 45min
4 porties
Ingredientes
Seitanrol
-
ui gevierendeeld100 g
-
knoflookteentjes2
-
15 g tomatenpureePortugese rode peperpasta15 g
-
sojasaus30 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt100 g
-
verse peterselie30 g
-
bloem tarwegluten200 g
-
water1100 g
-
courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)1
-
verse basilicum10 g
-
llha-kaas (gezouten zachte kaas)60 g
-
broodje, droog40 g
-
ei1
Champagnerijst
-
bakolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
sjalot30 g
-
water500 g
-
500 g mousserende witte wijnChampagne500 g
-
zout1 tl
-
saffraan, gemalen1 snuifje
-
rijst350 g
-
pecannoten50 g
-
gedroogde bananenchips50 g
-
verse bieslook gehakt1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2401.4 mg
Proteína
54.7 g
Energia
4083.6 kJ /
976 kcal
Gordura
28.4 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
104.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bessenmousse
4h 50min
Gepofte Quinoa-, Amandel- en Honing Bars
Nenhuma avaliação
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nenhuma avaliação
Smoothie trio
10min
Cholent
Nenhuma avaliação
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação