Versões compatíveis
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 30 g water
- 200 g boekweitbloem
- 100 g kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.
- 2 tl bakpoeder
- 150 g yoghurt
- ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Chili honingglazuur
- 1 - 2 rode pepers, vers, in stukken gesneden
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje
- 80 g honing
- 10 g rijstazijn
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl zout
Montage
- 180 g crème fraîche
- 110 g wortelen, gesneden (4 mm)
- 130 g pastinaak, gesneden (4 mm)
- 80 g rode ui, gesneden (4 mm)
- 140 g gorgonzola, in stukken gesneden
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2575.1 kJ / 615.5 kcal
- Proteína
- 23.2 g
- Hidratos de carbono
- 83.5 g
- Gordura
- 23.7 g
- Gordura saturada
- 13.1 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 1251.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chinese groenten
Nenhuma avaliação
Pizza lahmacun a la Turk
1sa
Gekruide lamstaart
40 dk
Ovenburger
1hod. 45min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Vanille-ijs sandwiches
13sa 25 dk