Versões compatíveis
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 30 g water
- 200 g boekweitbloem
- 100 g kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.
- 2 tl bakpoeder
- 150 g yoghurt
- ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Chili honingglazuur
- 1 - 2 rode pepers, vers, in stukken gesneden
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje
- 80 g honing
- 10 g rijstazijn
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl zout
Montage
- 180 g crème fraîche
- 110 g wortelen, gesneden (4 mm)
- 130 g pastinaak, gesneden (4 mm)
- 80 g rode ui, gesneden (4 mm)
- 140 g gorgonzola, in stukken gesneden
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2575.1 kJ / 615.5 kcal
- Proteína
- 23.2 g
- Hidratos de carbono
- 83.5 g
- Gordura
- 23.7 g
- Gordura saturada
- 13.1 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 1251.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nenhuma avaliação
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nenhuma avaliação
Geluksbal-raketspiezen
Nenhuma avaliação
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Spookachtige pizza
Nenhuma avaliação
Tzatziki
20 min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Glühwein
15 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min