Dispositivos e acessórios
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Preparação 40min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1251.5 mg
Proteína
23.2 g
Energia
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
13.1 g
Hidratos de carbono
83.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Shakshuka
50min
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Tempé
48h
Scandinavische hamburger
4h 10min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nenhuma avaliação