Dispositivos e acessórios
Cholent
Preparação 4h 50min
Total 4h 50min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered225 g
-
carrots in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
dried beans e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight115 g
-
pearl barley rinsed60 g
-
beef meat (stew cut)570 g
-
bay leaf, dried1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
beef broth910 g
-
baby red potatoes halved340 g
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1027 mg
Proteína
42 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Traditions - Jewish Favourites
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mixed Herbs Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Cheesy Beer Sauce
30min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Slow Cooked Corn (Metric)
40min
Slow Cooked Corn
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Garlic mushrooms
20min