Sunday lamb roast

Sunday lamb roast

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 1h 55min
4 portions

Ingredientes

  • anchovy fillets
    6
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • garlic cloves
    3
  • pitted green olives
    40 g
  • pickled capers rinsed
    1 tbsp
  • lemon juice
    20 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • lemon myrtle (optional)
    ½ tsp
  • pine nuts for sprinkling (optional)
  • lamb shoulder deboned (see Tips)
    1500 - 1800 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • white wine
    100 g
  • carrots cut into slices
    2
  • brown onions cut into wedges
    2
  • salt to season

Nutrição por 1 portion

Energia 1135 kcal / 4766.9 kJ
Proteína 78.3 g
Gordura 84.6 g
Hidratos de carbono 10.7 g
Fibra 6.2 g
Gordura saturada 31.9 g
Sódio 854 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...