Dispositivos e acessórios
Sunday lamb roast
Preparação 15min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
854 mg
Proteína
78.3 g
Energia
4766.9 kJ /
1135 kcal
Gordura
84.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
31.9 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple strudel
1h 20min
Caprese Omelette
Nenhuma avaliação
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Beer batter fish
40min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Ranch Dressing
2h 15min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Vitamin C powerhouse
30min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Pasta alla Vodka
15min