Dispositivos e acessórios
Sunday lamb roast
Preparação 15min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
854 mg
Proteína
78.3 g
Energia
4766.9 kJ /
1135 kcal
Gordura
84.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
31.9 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate and chilli tart
25h
"Marry me" chicken pasta
35min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Fruity dream
10min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min