
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- water for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley roughly chopped
- ½ pomegranate arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar plus extra to season (see Tips)
- olive oil for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 818.3 kcal / 3436.8 kJ
- Proteína
- 56.8 g
- Gordura
- 51.7 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Fibra
- 6.5 g
- Gordura saturada
- 9.7 g
- Sódio
- 1348.2 mg
Receitas alternativas
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Almond Cashew Paste
15min
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Crunchy Granola
Nenhuma avaliação
Pear mulled wine
30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Pistachio cream
15min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min