Dispositivos e acessórios
Seitan Chilli
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
seitan cut in pieces500 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered200 g
-
garlic cloves2
-
fresh chilli thinly sliced1
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
tinned kidney beans (drained weight)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
1096 kJ /
262 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Chickpea Pancakes
20min
Paneer Makhani
1h
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Coconut Dhal
20min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min