Dispositivos e acessórios
Seitan Chilli
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
seitan cut in pieces500 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered200 g
-
garlic cloves2
-
fresh chilli thinly sliced1
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
tinned kidney beans (drained weight)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
1096 kJ /
262 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Vegan Burger
5h
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Sweet Potato Curry
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min