Dispositivos e acessórios
Seitan Chilli
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
seitan cut in pieces500 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered200 g
-
garlic cloves2
-
fresh chilli thinly sliced1
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
tinned kidney beans (drained weight)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
1096 kJ /
262 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetable Stroganoff
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min