Dispositivos e acessórios
Gingerbread
Preparação 10min
Total 1h 30min
10 portions
Ingredientes
-
butter plus extra for greasing10 g
-
honey450 g
-
full cream milk250 g
-
caster sugar200 g
-
ground ginger2 tsp
-
eggs2
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
plain flour350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
257.1 mg
Proteína
6.3 g
Energia
1607.9 kJ /
382.8 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
84.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Desserts
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Layered Jaffa® slice
2h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
ANZAC biscuits
40min
Butter biscuits
50min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Chunky choc nut brownie
35min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Whoopie pies
1h 20min
Apple sponge pudding
1h 20min
Melting moments with strawberry cream
45min
Shortbread
1h