Dispositivos e acessórios
Sushi burrito
Preparação 30min
Total 45min
4 stykker
Ingredientes
-
rødløg halverede50 g
-
gulerødder100 g
-
agurker200 g
-
avokado1
-
vand1000 g
-
sushiris250 g
-
eddike4 spsk
-
sukker2 tsk
-
salt1 ½ tsk
-
røget laks100 g
-
flødeost50 g
-
mayonnaise100 g
-
20 g chilisauce, rødsriracha chilisauce (opcional)20 g
-
tun, dåse, i olie eller vand drænet100 g
-
peber, stødt2 knivspidser
-
tangplader4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stykke
Sódio
1334 mg
Proteína
17 g
Energia
2585 kJ /
618 kcal
Gordura
34 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kulinarisk kaos
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Indisk karry med rejer
30min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação