Dispositivos e acessórios
The best ricotta gnocchi
Preparação 15min
Total 3h 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
891 mg
Proteína
23.6 g
Energia
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Gordura
18.7 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Leek and cheese tart
1h 15min
Macadamia chocolate cookies
45min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Hidden veg sausage rolls
45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Mushroom risotto
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min