Dispositivos e acessórios
Plum sauce
Preparação 15min
Total 55min
28 portions
Ingredientes
-
canned plums drained (approx. 420 g after draining - see Tips)800 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces (approx. 1-2 cm)400 g
-
raisins40 g
-
garlic cloves9
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices (1 cm)2 ½ cm
-
curry powder (mild)20 g
-
salt1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
white sugar400 g
-
white wine vinegar200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
313.7 mg
Proteína
0.3 g
Energia
353.1 kJ /
84.1 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
19.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli and apple jelly
4h 15min
Lemon or lime butter
15min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Apple sauce
20min
Tomato relish
2h 10min
Brandy cream
15min
Citrus marmalade
2h 20min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Traditional cocktail sauce
5min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Christmas cake
196h 35min