Dispositivos e acessórios
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Preparação 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 370 g
Sódio
341 mg
Proteína
8 g
Energia
1440 kJ /
344 kcal
Gordura
16 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sunflower Butter
25min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Salt-free chicken stock paste
45min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Vegan bolognese
50min
Creamy vegetable rice
25min
Freeform basic bread
1h 35min
Pumpkin and ginger soup
35min
Gluten free bread rolls
2h 30min