Dispositivos e acessórios
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Preparação 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 370 g
Sódio
341 mg
Proteína
8 g
Energia
1440 kJ /
344 kcal
Gordura
16 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free shortbread
1 h 35 min
Prawn Chive Dumplings
1 h 30 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 h 10 min
Mexican scrambled eggs
20 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 h 30 min
Jaffa muffin
40 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 h 20 min
Vegetarian nuggets
30 min