Dispositivos e acessórios
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Preparação 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 370 g
Sódio
341 mg
Proteína
8 g
Energia
1440 kJ /
344 kcal
Gordura
16 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Falafel Waffle
40min
Vegetarian Pizza (TM6)
Nenhuma avaliação
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Salt-free chicken stock paste
45min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Zucchini cheddar slice
45min