Dispositivos e acessórios
Swedish Meatballs with Gravy
Preparação 30min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Meatballs
-
fresh dill leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
bread (approx. 2 oz), torn into pieces2 slices
-
yellow onion cut into quarters2 oz
-
ground allspice¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
salt½ tsp
-
large egg1
-
lean ground beef broken into pieces16 oz
Gravy
-
salted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
water14 oz
-
beef stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
neutral oil1 tbsp
-
fresh dill leaves only, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
412.9 mg
Proteína
19 g
Energia
1416.7 kJ /
338.6 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eco-Friendly
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Orange Julius
5min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beef Stroganoff
40min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Marry Me Chicken
40min