Dispositivos e acessórios
Lemonpasta med rejer
Preparação 15min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
persille, frisk3 kviste
-
fed hvidløg4
-
olivenolie50 g
-
salt1 ¼ tsk
-
sød paprika½ tsk
-
kongerejer, rå500 g
-
sukker1 tsk
-
chili, tørret½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand
-
grøntsagsbouillon1 spsk
-
citrongræs, frisk10 g
-
pasta250 g
-
smør i terninger20 g
-
fløde50 g
-
citron skåret i tern, til pynt1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2740 mg
Proteína
29 g
Energia
2193 kJ /
524 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One pot måltider
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação