Dispositivos e acessórios
Gnocchi with Courgettes
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1466.7 mg
Proteína
19.1 g
Energia
2263 kJ /
540.9 kcal
Gordura
23.8 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Turmeric and Coconut Bites
45min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Nenhuma avaliação
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Nenhuma avaliação
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Crocodile Cupcake Cake
2h
Crushed ice
5min
Salt Cod Fritters
45min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15min