Dispositivos e acessórios
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Preparação 35min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Marinade, Chicken Skewers and Rice
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
garlic cloves3
-
soy sauce120 g
-
honey60 g
-
toasted sesame oil10 g
-
barbecue sauce40 g
-
ground black pepper½ pinch
-
chicken breast fillets, skinless cubed (2-3 cm)800 g
-
mixed peppers (approx. 400 g in total)3
-
button mushrooms200 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice300 g
-
water1300 g
Asian Mushroom Soup
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic clove1
-
coriander seeds1 tsp
-
fresh coriander leaves only6 - 8 sprigs
-
toasted sesame oil20 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
water600 g
-
coconut milk160 g
-
curry powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
rice vermicelli100 g
Sauce
-
cornflour2 Tbsp
-
water4 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3832 mg
Proteína
61 g
Energia
3250 kJ /
776 kcal
Gordura
10 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
105 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend
32 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seafood Laksa
25min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Chicken Tikka Masala
45min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Sardine Sandwich Filling
5min
Tom Yum with Prawns
25min
Beef Rendang
2h 30min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Minestrone
45min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h