Dispositivos e acessórios
Wild Rice and Tuna Salad
Preparação 10min
Total 50min
10 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.9 g
Energia
549 kJ /
131 kcal
Gordura
6.7 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picnic
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Quinoa Salad
35min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Green Goodness Soup
10min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Brown Rice Salad with Trout
35min