Dispositivos e acessórios
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
50.22 g
Energia
1593 kJ /
381 kcal
Gordura
18.67 g
Fibra
1.15 g
Hidratos de carbono
3.06 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
More Midweek Meals
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Coconut Creamed Kale
20min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Calamares a la Americana
50min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Lentil and Pancetta Stew
1h