Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką

Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką

3.7 39 avaliações
Preparação 5min
Total 5min
4 porcje

Ingredientes

  • 240 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej z zalewy
  • 5 gałązek tymianku, świeżego tylko liście
  • 1 - 2 ząbki czosnku
  • 10 g kiełków fasoli mung, świeżych lub innych kiełków, np. rzeżuchy, brokułu, rzodkiewki
  • 2 szczypty soli
  • 1 łyżeczka czarnuszki

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Proteína 4.3 g
Energia 180 kJ / 43 kcal
Gordura 0.2 g
Fibra 4.2 g
Hidratos de carbono 10 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...