Dispositivos e acessórios
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
Preparação 25min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Vegetables
-
fresh parsley10 g
-
tinned sweetcorn (drained weight)80 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
potatoes cut in pieces250 g
Herby Dumplings
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
butter chilled, diced, plus extra for greasing30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley1 Tbsp
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
milk100 g
Soup
-
water1200 g
-
chicken carcass bones and skin1
-
tinned sweetcorn (drained weight)80 g
-
cooked chicken meat leftover from carcass200 - 300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.6 g
Energia
1511 kJ /
361 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
47.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
CHEAP & CHEERFUL
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
CHEAP & CHEERFUL
9 Receitas
Espanha
Espanha
Também pode gostar...
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25h 20min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1h 10min
Potato Farls
1h 10min
Red Onion Gravy
25min
Stroganoff Strudel
1h 40min
Bagels with Egg and Bacon Jam
3h 20min
Béchamel Sauce
15min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1h 25min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Rice pudding
1h
Creamy Tomato Soup
25min