Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g fresh coriander, for serving
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved
- 15 g olive oil
- 350 g aubergines, cubed (1 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
- 1 tsp black mustard seeds
- 2 tsp garam masala
- 15 g tomato purée
- ¼ tsp fine sea salt
-
300
g vegetable stock
ou 300 g chicken stock - 450 g ripe tomatoes, quartered
- 400 g coconut milk
- 150 g fresh spinach leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 731 kJ / 175 kcal
- Proteína
- 8.9 g
- Hidratos de carbono
- 24.9 g
- Gordura
- 4.4 g
Receitas alternativas
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Coconut Dhal
20min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min