Versões compatíveis
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocolate Lava Cake
- 50 g dark chocolate, small pieces or callets
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 30 - 35 g sugar, to taste
- 1 medium egg
- 15 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
Saffron and Burrata Risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 30 g onion, quartered
- 160 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli - 17 minutes cooking time)
- 30 g white wine
- 330 g water
- ½ tsp saffron threads
- 1 tsp fine sea salt
Seafood Salad
- 50 g extra virgin olive oil
-
1
lemon, freshly squeezed juice
ou 20 g red wine vinegar or white wine vinegar - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g water
-
8
whole baby squid, cleaned, without tentacles
ou 2 whole squid, cleaned, without tentacles, sliced (1 cm) - 200 g large raw prawns, peeled, deveined
Serving
- 60 g burrata cheese, halved
- icing sugar, as desired
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 6933.4 kJ / 1657.1 kcal
- Proteína
- 94.7 g
- Hidratos de carbono
- 114.7 g
- Gordura
- 88 g
- Gordura saturada
- 35.2 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 3133.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Ciabattine
3h 30min
Tarte Tatin
1h
Best Basic Houmous
5 Min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Nenhuma avaliação
Creamy Courgette Soup
35min
Tomato sauce
40min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Caramel Toffees
2h