Dispositivos e acessórios
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
Preparação 20min
Total 1h 15min
2 portions
Ingredientes
Chocolate Lava Cake
-
dark chocolate small pieces or callets50 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
sugar to taste30 - 35 g
-
medium egg1
-
plain flour plus extra for dusting15 g
-
fine sea salt1 pinch
Saffron and Burrata Risotto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion quartered30 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli - 17 minutes cooking time)160 g
-
white wine30 g
-
water330 g
-
saffron threads½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Seafood Salad
-
extra virgin olive oil50 g
-
20 g red wine vinegar, or white wine vinegarlemon freshly squeezed juice1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water400 g
-
2 whole squid, cleaned, without tentacles, sliced (1 cm)whole baby squid cleaned, without tentacles8
-
large raw prawns, peeled deveined200 g
Serving
-
burrata cheese halved60 g
-
icing sugar as desired
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3133.4 mg
Proteína
94.7 g
Energia
6933.4 kJ /
1657.1 kcal
Gordura
88 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
35.2 g
Hidratos de carbono
114.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feed the Love
22 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Blackberry and Raspberry Vodka Tonic
10min
Dill Stuffed Peppers
5min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Raspberry and Lime Mousse
5min
Herb Butter Flatbreads
35min
Pain aux Cereales
12h 15min