Dispositivos e acessórios
Gluten free madeleines
Preparação 10min
Total 4h 25min
24 portions
Ingredientes
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk30 g
-
oil10 g
-
gluten free flour120 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
34.5 mg
Proteína
1.1 g
Energia
346.4 kJ /
82.8 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
8.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madeleines
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Gluten-free Bread
3h 20min
Pickled watermelon rind
1h 30min
Spiralized tortilla
Nenhuma avaliação
Wakame Butter
5min
Peach and cardamom pie
1h 35min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24h 50min
Traditional crème brûlée
25h
Feijoa celebration cake
1h 30min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min