Dispositivos e acessórios
Gluten free madeleines
Preparação 10min
Total 4h 25min
24 portions
Ingredientes
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk30 g
-
oil10 g
-
gluten free flour120 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
34.5 mg
Proteína
1.1 g
Energia
346.4 kJ /
82.8 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
8.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madeleines
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free shortbread
1h 35min
Orange sponge cake
1h
Macadamia chocolate cookies
45min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Nenhuma avaliação
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Black sesame cream soup
15min
Banana bread
1h 40min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Empanada pastry
45min
Paris–Brest with praline cream
26h