Dispositivos e acessórios
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Preparação 20min
Total 1h 20min
30 portions
Ingredientes
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
50.2 mg
Proteína
1.4 g
Energia
310.7 kJ /
74.3 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Plum and cherry paste
5h 15min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Lemon meringue pie
3h
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Pavlova towers
4h 30min
Steamed orange puddings
1h 25min
Honey crème caramels
25h 55min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Almond shortcrust pastry
35min
Soft butter rolls
1h 50min
Pavlova
6h