Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g sfecle roșii, crude, mici, descojite (vezi recomandare)
- 250 g dovlecei, tăiați în bucăți (5 cm lungime)
- 250 g mozzarella, proaspătă, scursă (greutate netă)
- ulei de măsline extravirgin, pentru stropit
- sare de mare
- piper negru proaspăt măcinat
- frunze de busuioc proaspăt, rupte
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Hidratos de carbono
- 1.6 g
- Gordura
- 5.1 g
- Gordura saturada
- 0.7 g
- Fibra
- 0.5 g
- Sódio
- 40 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Cartofi cu sos de iaurt
40min
Caramelizare 400-500 g ceapă
50min
Cremă de brânză în stil italian
4 Std. 10 Min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Nenhuma avaliação
Salată cu prosciutto, rucola și mozzarella
40min
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Nenhuma avaliação
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35min
Pate de ciuperci
1 Std. 30 Min
Sirop auriu
Nenhuma avaliação
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30min
Paste cu legume
45min
Lapte condensat îndulcit
Nenhuma avaliação