
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 oz zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 oz yellow squash ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 5 oz carrots peeled, ends trimmed to fit the blade width
- 1 ½ oz extra virgin olive oil divided
- 3 garlic cloves thinly sliced
- 2 in. ginger peeled, thinly sliced
- 4 oz fresh shiitake mushrooms thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five spice plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt to taste
- 8 oz skirt steak thinly sliced (¼ in.)
- 2 oz hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 5 oz fresh baby spinach
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 648.4 kcal / 2712.9 kJ
- Proteína
- 30 g
- Gordura
- 43.7 g
- Hidratos de carbono
- 36.3 g
- Fibra
- 8.4 g
- Gordura saturada
- 10.8 g
- Sódio
- 647.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pico De Gallo
15min
Broccoli Stem Slaw
15min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Fresh Tomatillo Salsa
30min
Cacio e Pepe
30min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Lemon Orzo
40min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Lemon Pasta
35min