Spiralized Skirt Steak Salad
TM6

Spiralized Skirt Steak Salad

3.5 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 3 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 2 oz yellow squash, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 5 oz carrots, peeled, ends trimmed to fit the blade width
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 3 garlic cloves, thinly sliced
  • 2 in. ginger, peeled, thinly sliced
  • 4 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
  • 1 tbsp Chinese five spice, plus extra to season veggies, to taste
  • 4 green onions, trimmed, cut on bias
  • 1 tsp salt, to taste
  • 8 oz skirt steak, thinly sliced (¼ in.)
  • 2 oz hoisin sauce
  • 2 tsp sesame oil
  • 5 oz fresh baby spinach

Nutrição
por 1 portion
Energia
2712.9 kJ / 648.4 kcal
Proteína
30 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gordura
43.7 g
Gordura saturada
10.8 g
Fibra
8.4 g
Sódio
647.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas