Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber

Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber

4.9 7 avaliações
Preparação 20min
Total 20min
2 portions

Ingredientes

  • cucumbers unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
    600 g
  • carrot ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
    100 g
  • peanuts, roasted, salted
    60 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh chilli (opcional) halved, deseeded if desired
    1
  • olive oil
    50 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • raw king prawns, peeled, deveined peeled (tails on, see tips)
    500 g
  • fresh lemon grass finely sliced (approx. 2 mm)
    10 g
  • lime juice, freshly squeezed
    35 g
  • honey
    30 g
  • fresh coriander leaves
    4 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 700.1 kcal / 2929 kJ
Proteína 45 g
Gordura 42.6 g
Hidratos de carbono 40.2 g
Fibra 6 g
Gordura saturada 6.1 g
Sódio 2337.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...