Dispositivos e acessórios
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcional)½ tsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
469.5 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1753 kJ /
419 kcal
Gordura
21 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Swiss Rösti
9h
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Grated Carrot Salad
10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Savoury Apero Stars
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min