Dispositivos e acessórios
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcional)½ tsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
469.5 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1753 kJ /
419 kcal
Gordura
21 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Best Basic Houmous
5min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Rich Tomato Sauce
30min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min