Versões compatíveis
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, cut in quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 200 g courgettes, cut in slices (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2607 kJ / 622 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 37 g
- Fibra
- 12.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 Std.
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1ωρ. 35 λεπτ.
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Pasta with leek and ajvar
30min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Risotto with Parmesan cheese
30min