Dispositivos e acessórios
Tiramisu maritozzi
Preparação 30min
Total 11h
12 portions
Ingredientes
Starter
-
water100 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
manitoba flour ('0' flour - see Tip)100 g
Dough
-
extra virgin olive oil60 g
-
white sugar50 g
-
eggs2
-
honey10 g
-
full cream milk170 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
vanilla bean split, seeds scraped1
-
orange zest only (grated), no white pith1
-
manitoba flour ('0' flour - see Tip)430 g
-
bread improver1 tsp
-
salt10 g
-
extra virgin olive oil to grease
Assembly
-
egg1
-
pouring (whipping) cream plus 1 tbsp extra200 g
-
mascarpone cheese250 g
-
icing sugar1 tbsp
-
brewed coffee30 g
-
cocoa powder to dust
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
435.7 mg
Proteína
8.9 g
Energia
1669.6 kJ /
399 kcal
Gordura
21.2 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Classic Pancakes
50min
Triple Chocolate Muffins
50min
Classic Deep Dish Pizza
4h 20min
Classic madeleines
24h 30min
Molten Lava Cake
45min
Steamed Molotof
30min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17h 20min
Crème pâtissière
15min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Quick béchamel sauce
15min