Dispositivos e acessórios
Grated Carrot Salad
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
carrots whole, peeled (1-3 depending on size)600 g
-
shallot halved, to taste25 g
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
40 g vegetable oilsunflower oil40 g
-
apple cider vinegar to taste25 - 30 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground to taste¼ - ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
350.2 mg
Proteína
1.7 g
Energia
689 kJ /
164.7 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Poached Eggs
15 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 Std.
Grated Carrot Salad
10 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min