Dispositivos e acessórios
Risotto pomodori with burrata
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water500 g
-
onion cut in half1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
white wine80 g
-
Arborio rice300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
salted butter40 g
-
burrata cheese (approx. 200 g), cut in half2 pieces
-
fresh basil leaves only, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
630.8 kcal /
2639.2 kJ
Proteína
21.4 g
Gordura
26.8 g
Hidratos de carbono
76.8 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
11.8 g
Sódio
647.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

New year weeknights
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia