Dispositivos e acessórios
Agedashi tofu
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
644.8 mg
Proteína
10.4 g
Energia
2468.3 kJ /
590 kcal
Gordura
54.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35min
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Pumpkin Chai Latte
20min
Traditional French chocolate canelé
49h
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min