Dispositivos e acessórios
Agedashi tofu
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
644.8 mg
Proteína
10.4 g
Energia
2468.3 kJ /
590 kcal
Gordura
54.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Singapore Chilli Crab
50min
Chunky Guacamole
10min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Creamy miso mushroom udon
45min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3h 30min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min
All-in-one chicken congee
35min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min