Dispositivos e acessórios
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcional)¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
483.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
783.9 kJ /
187.4 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Discover Thermomix®
3 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cheesy Triangle Scones
25min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Red Pepper and Tomato Soup
30min