Dispositivos e acessórios
Baked salmon with spiralized zucchini
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)800 g
-
lemons 1 x 1/2 cut into thin slices1 ½
-
skinless salmon fillet (approx. 150-200 g each)4
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
fresh parsley cut into pieces, plus extra leaves to garnish20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes (in oil), drained and reserving 30 g of the oil100 g
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
water500 g
-
canned borlotti beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
818.9 mg
Proteína
43.4 g
Energia
2309.9 kJ /
552.1 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
13.6 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
41.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize - Autumn/Winter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red Velvet Cake
1h 20min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nessuna valutazione
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Sunday lamb roast
Nessuna valutazione
Gin and cucumber icy poles
24h 15min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
High protein peanut banana shake
5min
Muffin pan chorizo frittatas
30min