Dispositivos e acessórios
Prawn noodle curry
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
coconut milk540 g
-
water60 g
-
red curry paste (see Tip)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
medium raw prawns peeled with tails intact20
-
vermicelli noodles broken into halves100 g
-
fresh bean sprouts for garnishing
-
micro herbs for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
834.7 mg
Proteína
25.1 g
Energia
1759.1 kJ /
418.8 kcal
Gordura
22.1 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
17.1 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sicilian prawn salad
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Warm satay chicken salad
55min
Curry laksa
45min
Chiang Mai noodles
25min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Thai green chicken curry
30min
Thai red chicken curry
30min