Dispositivos e acessórios
Indian Vegetable Curry
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced½ oz
-
fresh red chili small, deseeded, cut into pieces1
-
olive oil1 oz
-
ground turmeric1 tsp
-
canned coconut milk14 oz
-
water3 ½ oz
-
1 vegetable stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
salt to taste2 - 3 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut into pieces (¾ in.-1¼ in.)22 oz
-
carrots sliced (½ in.)6 oz
-
cauliflower cut into florets6 oz
-
zucchini sliced (½ in.)6 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves only2 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1527.7 mg
Proteína
9.7 g
Energia
1934.6 kJ /
462.4 kcal
Gordura
21.9 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
14.9 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quick Thai Chicken Curry
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Lentil Moussaka
2h 20min
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegetarian Chili
50min
Black Bean Walnut Patties
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Tofu Stew
30min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min