Dispositivos e acessórios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Preparação 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
348.5 mg
Proteína
5.9 g
Energia
636.6 kJ /
152.2 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Feta Dip
5min
Express Strawberries Dessert
5min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15min
Dubai chocolate pistachio crêpes
45min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Mussels Mariniere
25min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Apple Tart
1h
Maple-glazed Carrots
45min