Dispositivos e acessórios
Lamb with Rosemary Potatoes
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1010.7 mg
Proteína
41.1 g
Energia
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Gordura
36.4 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Fresh Orange Juice
5min
Steamed Meatballs
30min
Basic Basmati Rice
35min
Basic White Long Grain Rice
35min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Chunky Beef Stew
2h 10min
Red Rice
1h 25min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Penne Bolognese
40min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min