Dispositivos e acessórios
Lamb with Rosemary Potatoes
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1010.7 mg
Proteína
41.1 g
Energia
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Gordura
36.4 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Blue Cheese and Pear Dip
10min
Beef Stroganoff
40min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Chicken Salad Sandwich
15min
Apple Onion Tea
15min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Meat Sauce
1h 45min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Ground Beef Taco Filling
25min