Dispositivos e acessórios
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Preparação 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
3 ½ oz frozen green beansgreen asparagus cut into pieces (¾-1 in.)3 ½ oz
-
broccoli florets5 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onion quartered2 oz
-
bell peppers (any color), cut into pieces (¾-1 in.)5 - 6 oz
-
water18 oz
-
salt1 tsp
-
paprika (opcional)1 tsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parboiled rice (see Tip)7 oz
-
fresh mushrooms quartered3 ½ oz
-
3 ½ oz canned chopped tomatoesfresh tomatoes chopped3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
607.5 mg
Proteína
11.2 g
Energia
1396.4 kJ /
333.8 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
68.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pasta Primavera
35min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Potato Curry Soup
35min
Curry Seafood Chowder
1h
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Red Beans and Rice
1h 15min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min