Dispositivos e acessórios
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
carrots14 oz
-
zucchini small, unpeeled14 oz
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.4 mg
Proteína
1.4 g
Energia
287.7 kJ /
68.8 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cauliflower Gratin
55min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Berry Dream
10min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Pizza Dough
1h
Apple Tart
1h
Apple Cake
1h
Chopped Vegetable Salad
10min