Dispositivos e acessórios
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
carrots14 oz
-
zucchini small, unpeeled14 oz
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.4 mg
Proteína
1.4 g
Energia
287.7 kJ /
68.8 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Quiche Lorraine
50min
Focaccia with Onions
1h 30min
Berry Mousse
4h 50min
Sangria
10min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Apple Sauce
20min
Basil Pesto
10min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Vegetable Soup
35min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min