Dispositivos e acessórios
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
1 ½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water43 oz
-
tagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
751.1 mg
Proteína
11.6 g
Energia
1750.8 kJ /
418.5 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
58.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Margherita Pizza
2h 10min
Ratatouille
40min
Spanish Rice
30min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Minestrone
45min
Apple Tart
1h
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Mushroom Risotto
30min
Chocolate Lava Cake
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min