Dispositivos e acessórios
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
1 ½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water43 oz
-
tagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
751.1 mg
Proteína
11.6 g
Energia
1750.8 kJ /
418.5 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
58.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basil Pesto
10min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Bolognese Sauce
1h 10min
Purple Cauliflower Soup
25min
Tomato Basil Pasta
45min
Mushroom Risotto
30min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min