Dispositivos e acessórios
Stir-Fried Vegetables
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
pak choi or other green vegetables11 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
342.1 mg
Proteína
1.4 g
Energia
196 kJ /
46.8 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Char Kway Teow
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Chicken porridge with century egg
30min
Tomato-egg soup
20min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Fried Beehoon
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min