Dispositivos e acessórios
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms sliced in halves1 oz
-
hot water to soak mushrooms
-
garlic cloves3
-
olive oil1 oz
-
dried shrimp½ oz
-
Chinese cabbage leaves cut into pieces (1 in.)16 oz
-
carrots thinly sliced rounds2 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
rice flour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
744.6 mg
Proteína
4.6 g
Energia
501 kJ /
119.7 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Stir-Fried Vegetables
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Ginger sesame oil chicken
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Chicken porridge with century egg
30min
Tomato-egg soup
20min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min